PRŠUTÉRIE® Chovaneček
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3372
Nejlepší dárky jsou takové, které mají příběh a v tomto dárkovém kufříku, pocházející z dílny českého výrobce, se jich sešlo hned několik:
Pršuto DIVOČÁK KARÉ
ČORÍÍZO z...
5694
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat...
5163
5066
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3233
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3371
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...
5062
Tvarem salámu, který je naplněn v silném hovězím střevě a je zploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a...
5166
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
3204
Tip
Nejlepší dárky jsou takové, které mají příběh a v tomto speciálu pocházející z dílny českého výrobce, se jich sešlo hned několik:
Pršuto KARÉ
MAĎARSKÁ kolbása z Pršutérie®...
5686
Novinka
Tento snack nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Příjemnou jemně pálivou a nasládlou chuť vytváří směs barevných pepřů, výtažků ze zeleniny a cukru. Na...
5065
Novinka
Dopřejte si to pravé umění uzenářů s degustačním boxem z Pršutérie®, do kterého jsme pečlivě vybrali naše speciality, které vás přenesou do světa tradičních chutí. Přinášíme vám...
5682
Stránka 1 z 8 -
88 položek celkem