PRŠUTÉRIE® Chovaneček
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3372
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...
5062
Snack se svojí charakteristikou řadí do typu maďarských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, chilli, hořčice a jamajského rumu. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu...
5064
5071
Tip
Exkluzivní dárková bedýnka plná všeho nejlepšího pro vaše nejlepší! Do bedýnky jsme pečlivě vybrali delikatesy s charakteristickou chutí a vůní, které udělají radost ženám...
5695
Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup pršutů (libovolného zboží) v e-shopu.
Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení.
5691
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat...
5163
5070
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového...
5066
Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu...
5061
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3233
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
3005
Stránka 1 z 7 -
77 položek celkem