PRŠUTÉRIE® Chovaneček
Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické...
Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa. ...
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice. Obrázek je pouze...
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice. Obrázek je pouze...
Každý kousek pršuta vám přinese gastronomický zážitek. Jeho delikátní krájené plátky vás vtáhnou do země slunce a výběr fermentovaných salámů spolu vytvoří symfonii chutí....
Stránka 1 z 7 - 82 položek celkem