BRESAOLA cca 250g
Související produkty
Detailní popis produktu
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa. Tymián, anýz, jalovec, česnek, mořská sůl, vavřín, skořice spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta. PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. CARPACCIO z Bresaoly : velmi tenké plátky pršuta s hoblinkami parmezánu, kapkou kvalitního olivového oleje spolu s rukolou a červeným vínem. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů. PRŠUT uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšen, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. V takovémto prostředí vybalen a zavěšen vydrží i několik měsíců.
Složení výrobku
Hovězí maso 95 %
Kuchyňská sůl jodidovaná max. 5 %
Koření
Dextróza
Konzervant E250
Nutriční hodnoty
Tuky: 5,9 g (z toho nasycené masné kyseliny 2,9 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 32 g
Sůl: 7,6 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bresaola |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Maso: | Hovězí |
Typ: | Vybrané partie mladého skotu |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 753 KJ / 178 Kcal |