PRŠUTÉRIE® Chovaneček
Tento snack nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Příjemnou jemně pálivou a nasládlou chuť vytváří směs barevných pepřů, výtažků ze zeleniny a cukru. Na...
5065
3076
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3372
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3371
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
3374
Již druhé CD skupiny CAMNA je další hudební počin, který představuje také vlastní tvorbu.
5675
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...
5076
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...
5079
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...
5062
Snack se svojí charakteristikou řadí do typu maďarských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, chilli, hořčice a jamajského rumu. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu...
5057
Snack se svojí charakteristikou řadí do typu maďarských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, chilli, hořčice a jamajského rumu. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu...
5064
Čorrízo klobáska je připravována podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní a chutí oregana, česneku a červené velmi kvalitní papriky....
5157
Stránka 2 z 9 -
99 položek celkem