Pršut vepřový
Vepřový pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa tak, že se vybraná svalová partie očistí a zbaví kůže, šlach i přebytečného tuku. Pak se části masa nebo celá kýta naloží do soli či směsi soli a koření na pár týdnů až měsíců a po naložení se očistí a suší za různých podmínek několik měsíců až let. Jsme první česká PRŠUTERIE® a naším výrobním postupem s použitím soli, času, teplot, vlhkosti, proudění vzduchu a opět casu je naší nejvyšší prioritou nabídnout vám kvalitní český pršut bez kompromisů. Ochutnejte náš příběh.
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
KARÉ pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety. Balení obsahuje 7 kusů...