KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3233
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
3204
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
3005
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
3164
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
3134
Pršuto COP se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg COPU jsme použili 140 kg vepřového masa.
3062
Tip
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
3160
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
3011
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
3203
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
3130
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3241
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3247
Vepřový pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa tak, že se vybraná svalová partie očistí a zbaví kůže, šlach i přebytečného tuku. Pak se části masa nebo celá kýta naloží do soli či směsi soli a koření na pár týdnů až měsíců a po naložení se očistí a suší za různých podmínek několik měsíců až let. Jsme první česká PRŠUTERIE® a naším výrobním postupem s použitím soli, času, teplot, vlhkosti, proudění vzduchu a opět casu je naší nejvyšší prioritou nabídnout vám kvalitní český pršut bez kompromisů. Ochutnejte náš příběh.