Salámy fermentované
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice. Obrázek je pouze...
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice. Obrázek je pouze...
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat...
Naší prioritou je i neustálá práce na vývoji vlastních uzenářských specialit. Snažíme se, aby naše rukodělné výrobky neztratily tradiční přednosti, jak je známe z dětství, ale přesto je povyšujeme o benefity dnešní doby. Ochutnejte náš příběh i v nabídce fermentovaných salámů.