Salámy fermentované
![VENTRICINA z Pršutérie® cca 1400 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prsuterie.cz/user/shop/detail/415_ventricina-z-prsuterie-cca-1400-g.jpg?66433a0c
)
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice.
![chorizo zakaznik](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prsuterie.cz/user/shop/detail/418_chorizo-zakaznik.jpg?66433a9e
)
Tradiční VENTRICINA je připravována podle původní italské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po červené paprice.
![chovanecek 015 06189 fotograf radek adamek zachytto.cz](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.prsuterie.cz/user/shop/detail/158-2_chovanecek-015-06189-fotograf-radek-adamek-zachytto-cz.jpg?655855c0
)
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat...
Naší prioritou je i neustálá práce na vývoji vlastních uzenářských specialit. Snažíme se, aby naše rukodělné výrobky neztratily tradiční přednosti, jak je známe z dětství, ale přesto je povyšujeme o benefity dnešní doby. Ochutnejte náš příběh i v nabídce fermentovaných salámů.