Klobásy fermentované

Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg...

Čoríízo klobáska je připravována podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní a chutí oregana, česneku a červené velmi kvalitní ...

Fuet je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také „naší malý pomocnici“ . Jsou to BIO startery,...
Naší prioritou je i neustálá práce na vývoji vlastních uzenářských specialit. Snažíme se, aby naše rukodělné výrobky neztratily tradiční přednosti, jak jej známe z dětství, ale přesto je povyšujeme o benefity dnešní doby. Ochutnejte náš příběh i v nabídce fermentovaných klobás.