O nás   |    PRŠUTÉRIE®   |    Pršuty   |    Prodejny   |    Farma

JÉÉGR z Pršutérie® cca 120g

Produkt určený ke zvážení
44,28 Kč / ks 36,90 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu klobásy Jelení podkovy použiváme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu klobásy Jelení podkovy používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg masa.

Kilogramové balení klobás je opatřeno ochrannou atmosférou, balíček cca 250 g je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů. Podkovy uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšené, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.

Složení výrobku
Zvěřina 55%
Vepřové maso
Hovězí maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná max. 4%
Konzervant E250
Koření
Dextróza
Stabilizátor E450
Laktóza - mléko a výrobky z něj
Antioxidant E315
Startovací BIO kultury
Přírodní střívko

Nutriční hodnoty
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jéégr
Hmotnost: 0.12 kg
Maso: Zvěřina, hovězí, vepřové
Trvanlivost: 60 dní
Energetická hodnota: 1885 KJ / 455 Kcal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení