PRŠUTÉRIE® Chovaneček
Tip
Dopřejte si to pravé umění uzenářů s degustačním boxem z Pršutérie®, do kterého jsme pečlivě vybrali naše speciality, které vás přenesou do světa tradičních chutí. Přinášíme vám...
5682
Balení
Fuet je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také „naší malý pomocnici“ . Jsou to BIO startery,...
5077
Tip
HUSÍ Pršuto se vyrábí z vysoce kvalitních husích prsou několik týdnů, během kterých maso tradičním postupným zráním ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho...
3289
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
...
5135
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku, oregánu a červené paprice....
5174
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového...
5059
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového...
5066
Balení
Voňavá JEHNĚČÍ KLOBÁSA se připravuje z jehněčího masa z vlastního chovu rodinné farmy Chovaneček na Hlinné.
Balení obsahuje 6 balení JEHNĚČÍ KLOBÁSY z Pršutérie® po...
5078
Voňavá JEHNĚČÍ KLOBÁSA se připravuje z jehněčího masa z vlastního chovu rodinné farmy Chovaneček na Hlinné.
Obrázek je pouze ilustrativní.
5052
Voňavá JEHNĚČÍ KLOBÁSA se připravuje z jehněčího masa z vlastního chovu rodinné farmy Chovaneček na Hlinné.
Obrázek je pouze ilustrativní.
5061
Kachní Pršuto se vyrábí z kačerů a kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg kachního pršuta jsme použili...
3272
KARÉ pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
Obrázek je pouze...
3135
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3241
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3232
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3247
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3233
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3246
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3234
3451
Balení
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Balení obsahuje 7 kusů Litoměřického pršutu cca 230g v odtrhávacím kartónku.
Obrázek je...
3186
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3181
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3185
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3187
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla...
5134
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa, hovězího masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka...
5173
Pro italskou kuchyni je typická PIZZA. Pro pizzu PEPPERONI je nutný použít salám s originální recepturou. Ten je náš je podle originálu. Bez oregana, česneku, chilli a papriky...
5133
Pro italskou kuchyni je typická PIZZA. Pro pizzu PEPPERONI je nutný použít salám s originální recepturou. Ten je náš je podle originálu. Bez oregana, česneku, chilli a papriky...
5175
Balení
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
Balení obsahuje 7 kusů...
3202
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
Obrázek je pouze...
3204
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 160 kg vepřového masa.
Obrázek je pouze...
3203
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
Obrázek je pouze...
3205
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3502
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3501
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3504
Balení
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Balení obsahuje...
3163
Stránka 2 z 3 -
91 položek celkem