O nás   |    PRŠUTÉRIE®   |    Pršuty   |    Prodejny   |    Farma

JEHNĚČÍ KLOBÁSA z Pršutérie® cca 180g

Produkt určený ke zvážení
Neohodnoceno
79,02 Kč / ks 43,90 Kč / 100 g
Skladem

Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady - pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady - pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. To musíte ochutnat! Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.

Klobásky uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšené, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Kilogramové balení klobás je opatřeno ochrannou atmosférou, balíček cca 300 g je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů. Jehněčí klobásy uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšeny, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora.

Složení výrobku
Jehněčí maso 55%
Vepřové maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná
Koření
Dextróza
Jamajský rum
Vinný destilát
Hořčice a výrobky z ní
Antioxidant E300
Startovací BIO kultury
Konzervant E250
Přírodní střívko

Nutriční hodnoty
Tuky: 38 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3,7 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jehněčí klobásy
Hmotnost: 0.18 kg
Maso: Jehněčí, vepřové
Trvanlivost: 60 dní
Energetická hodnota: 1848 KJ / 446 Kcal
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.