Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické chuti pokrmu...
Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické chuti pokrmu...
KORÁLKY z Pršutérie® připomínají tvarem navlečené korálky na šňůrce. Pro tento tvar se staly oblíbenou pochoutkou obzvláště dětí a žen. Typický výrobek pro takové to domácí...
KORÁLKY z Pršutérie® připomínají tvarem navlečené korálky na šňůrce. Pro tento tvar se staly oblíbenou pochoutkou obzvláště dětí a žen. Typický výrobek pro takové to domácí...
Tvarem salámu, který je naplněn v silném hovězím střevě a je zploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.