DIVOČÁK z Pršutérie® cca 230g
Související produkty
Detailní popis produktu
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu salámu používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek.
Tvarem salámu, který je naplněn v silném hovězím střevě a je zploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a náhražkách či imitacích. Na výrobu 100 kg salámu jsme použili 155 kg masa. Salám je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů. Salám uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšen, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.
Složení výrobku
Maso z divočáka 50%
Vepřové maso
Hovězí maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná max.4 %
Konzervant E250
Koření
Dextróza
Stabilizátor E450
Laktóza - mléko a výrobky z něj
Antioxidant E315
Startovací BIO kultury
Přírodní střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Salám z divočáka |
---|---|
Hmotnost: | 0.23 kg |
Maso: | Hovězí, vepřové, kančí |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 1885 KJ / 455 Kcal |