MAĎARSKÁ KLOBÁSA z Pršutérie® cca 1300 g
Detailní popis produktu
Základním úspěchem pro výrobu naší maďarské klobásy je bezpodmínečně použití
kvalitní maďarské červené papriky. Jak sladké tak i pálivé. A bez česneku to prostě nejde.
Klobáska se vyrábí z kvalitního vepřového masa.
Dílo – jak se v odborné řeznické terminologii říká, je naplněno do jedlých vepřových střívek.
Výrobní postup je tradiční. Fermentace a sušení čerstvým vzduchem a jemné zauzení.
Složení výrobku:
Vepřové maso 95 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Vepřové maso 95 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Paprikový extrakt Kaspantin
HOŘČICE a VÝROBKY z ní
látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant erythorban sodný
Kyselina erythorbanová
Startovací BIO kultury
Startovací BIO kultury
Jedlé střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 30 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3,7 g
Tuky: 30 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3,7 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maďarská klobása |
---|---|
Hmotnost: | 1.3 kg |
Maso: | Vepřové |
Trvanlivost: | 40 dní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení