Detailní popis produktu
Tato klobáska nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Jeho poslední oblíbené viržínko na Špilberku vypadalo asi dost podobně jako to naše. Příjemnou jemně pálivou a nasládlou chuť vytváří směs barevných pepřů, výtažků ze zeleniny a cukru. Na výrobu 100 kg VIRŽÍNKA jsme použili 155 kg vepřového masa.
Klobásky uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšené, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Balíček je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů.
Složení výrobku
Vepřové maso 97%
Vepřové sádlo
Kuchyňská sůl - jodidovaná max.4 %
Konzervant E250
Koření
Dextróza
Cukr
Zvýrazňovač chuti E621,
Barvivo košelina
Startovací BIO kultury
Nutriční hodnoty
Tuky: 38 g (z toho nasycené masné kyseliny 15 g)
Sacharidy 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny 26 g
Sůl 3,7 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Babinského viržínko |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Maso: | Vepřové |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 1848 KJ / 446 Kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.