O nás   |    PRŠUTÉRIE®   |    Pršuty   |    Prodejny   |    Farma

Časopis Masooo

Klobása žije! A to doslova. Klobása, kterou má v puse pan Chovaneček, opravdu žije. V jeho litoměřickém uzenářství připravují klobásy tradičním způsobem fermentace. Což je způsob přípravy masa, který u nás na rozdíl od Maďarska nikdy příliš nezdomácněl. Což je škoda. Fermentace, tedy přírodní proces zrání tepelně neopracovaného masa, je zdravější, ekonomičtější, ekologičtější, trvanlivější a hlavně taky chutnější. (Zdroj: časopis masooo).

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení