Novinka
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3234
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3233
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3241
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3247
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3232
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3246
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
3230
Pršut se vyrábí z vybrané svalové partie, ta se očistí a zbaví kůže, šlach a přebytečného tuku. Pak se nakládá do soli nebo směsi soli a koření na několik týdnů až měsíců. Po naložení se očistí a suší se za různých podmínek. několika měsíců až let. Nakládat se mohou celé kýty nebo jen části masa. Každý výrobce vyrábí pršuto podle vlastní receptury a jednotlivé druhy mohou být chuťově výrazně odlišné. Je několik opravdu dobrých řezníků, kteří dělají výborné výrobky. My jsme však prvním českým výrobcem, který se specializuje na výrobu pršutů. Naší cestou je kvalitní pršut bez kompromisů.